Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

ZAKOPANE WOLNE POKOJE GOŚCINNE ***ULEONA

Adres obiektu Krzeptówki-Boczne 15, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 31

 
 

Ania i Tomek
Dodano: 2015-09-20
Pobyt od: 2015-09-07 do 2015-09-18
 
 
    

Myślę, że już sam fakt, iż 10. raz z rzędu byliśmy "U Leona" a niektórzy jeżdżą ponad 30 lat mówi wszystko i nie ma sensu się rozpisywać. Mimo to z przyjemnością wystawiam jak najbardziej pozytywną opinię, w pokojach jest zawsze czysto, przemili właściciele z którymi zawsze miło porozmawiać. Łazienka, telewizor, internet, mikrofala i lodówka oraz zestaw naczyń - wszystko co potrzeba, aby nie zawracać sobie głowy przygotowaniami do wakacji i skupić się tylko na wypoczynku i zdobywaniu gór. Dużym atutem jest też lokalizacja - do dobrze zaopatrzonego sklepu i przystanku 5 minut spacerkiem, ale nade wszystko spokój i cisza z dala od zatłoczonego centrum i dosłownie 10 minutek od szlaków (np. Dolina Małej Łąki). No i widok na Giewont praktycznie z łóżka! :) Serdecznie polecam wszystkim!


 
 

Dorota i Andrzej Nabyszyce
Dodano: 2015-09-06
Pobyt od: 2015-08-29 do 2015-09-06
 
 
    

Lokalizacja LEONÓWKI bardzo dobra.W pobliżu busy,sklepy,restauracje.Pokoje z łazienkami przytulne i czyściutkie.Pokoje z balkonami z widokiem na GIEWONT.Przy domu piękny ogródek pełen kwiatów i roślin ozdobnych,oraz plac zabaw dla dzieci.Gospodarze bardzo mili,przesympatyczni,zawsze służą dobrą radą. Polecamy wszystkim,którzy zawitają do ZAKOPANEGO.Dorota i Andrzej z Nabyszyc


 
 

małgorzata i krzysztof łach oraz zuzia
Dodano: 2014-09-25
Pobyt od: 2014-08-21 do 2014-08-24
 
 
   

szukałam klimatycznego spokojnego miejsca,dającego poczucie prywatności i miłą atmosferę,oraz dobrego standardu za rozsądną cenę i ogród przystosowany dla rodziny z dzieckiem wszystko to znalazłam ''u Leona'' przemili gospodarze,cudowny widok z okna i ta cisza przy której można cieszyć się rodzinnym wyjazdem.polecam z całego serca bo na pewno wrócimy do tak miłego miejsca


małgorzata i krzysztof łach oraz zuzia - opinia o obiekcie ZAKOPANE WOLNE POKOJE GOŚCINNE ***ULEONA małgorzata i krzysztof łach oraz zuzia - opinia o obiekcie ZAKOPANE WOLNE POKOJE GOŚCINNE ***ULEONA
 
 

Alek Somogi
Dodano: 2014-09-01
Pobyt od: 2014-08-02 do 2014-08-17 IP: xx.207.217.104
 
 
    

I już trzydziesty trzeci rok. Opisać zalet tego domu i gospodarzy nie umiem. Potrafię tylko uwielbiać. Skarbem jest każda chwila spędzona tu i z nimi, powielana wspomnieniami, marzeniami, tęsknotą. Magiczne, zachwycające miejsce. Najlepszy start ku Tatrom i najpiękniejsze schronisko po powrocie. Powrót do Leonówki to jak podróż do źródła życia. Póki sił starczy, zawsze wrócę.


 
 

Wiolka
Dodano: 2013-10-07
Pobyt od: 2013-09-14 do 2013-09-30
 
 
  

Świetne, ciche, przytulne miejsce noclegowe, przemili, życzliwi Gospodarze! Z okien widok na Giewont ... pod oknami piękny, zadbany ogród ... świetna baza wypadowa w Tatry ... czy można chcieć czegoś więcej! Dziękujemy za wszystko raz jeszcze i mamy nadzieję zobaczyć się ponownie w przyszłym roku :) Pozdrawiamy Wiolka i Witek z Oławy


 
 

Ewa i Piotr z Gorzowa Wlkp.
Dodano: 2013-10-01
Pobyt od: 2013-09-17 do 2013-09-26
 
 
   

Witam, w "Leonówce" jak zawsze super, miło, sympatycznie, można powiedzieć, że "domowo" dzięki wspaniałym Gospodarzom. Jesteśmy bardzo zadowoleni, polecamy wszystkim, na pewno podzielicie naszą opinię. Pozdrawiamy


 
 

E.KB.
Dodano: 2013-10-01
Pobyt od: 2013-09-17 do 2013-09-26
 
 
  

Witam,jest to nasz kolejny pobyt u Państwa Bieniek. Tak jak wcześniej i tym razem jesteśmy zadowoleni z pobytu. Bardzo mili, sympatyczni i uczciwi gospodarze, zawsze uśmiechnięci, pełni optymizmu, którym zarażają swoich gości. Pobyt ten pozwolił nam naładować akumulatory na najbliższe pół roku,w marcu 2014 wracamy tu ponownie i zapewne nie po raz ostatni. Polecam,a nie będziecie żałować, chyba jak będziecie wyjeżdżać, można będzie powiedzieć:" szkoda że czas tak szybko ucieka i co dobre szybko się kończy"


 
 

Dorota
Dodano: 2013-09-26
Pobyt od: 2013-07-24 do 2013-09-27
 
 
  

Szczerze polecam wypoczynek "U Leona". Gospodarze bardzo serdeczni, chętni do rozmowy, jak o coś trzeba zapytać to pomogą, a kiedy wolisz pomilczeć, to od razu to rozumieją. To co bardzo dla mnie ważne - czysto i pościel w porządku. W pokoju znajduje się wszystko czego według mnie potrzeba podczas wyjazdu na odpoczynek. Jeżeli jeszcze kiedyś pojadę do Zakopanego, to na pewno pomieszkam "U Leona" - czego i państwu czytającym ten wpis życzę, a gospodarzy pozdrawiam


 
 

Aleksander Somogi
Dodano: 2013-09-25
Pobyt od: 2013-08-10 do 2013-08-18
 
 
    

Bajkowe miejsce, wspaniali gospodarze. Jako bywalec i przyjaciel domu od 32 lat mogę zaręczyć, że jest to perła Zakopanego.


Aleksander Somogi - opinia o obiekcie ZAKOPANE WOLNE POKOJE GOŚCINNE ***ULEONA
 
 

S&A
Dodano: 2013-04-15
Pobyt od: 2012-03-28 do 2013-04-02
 
 
   

Witam,my u Państwa Bieńków jesteśmy stałymi bywalcami, Leonowke mogę polecić o każdej porze roku,a nowy wystrój to po prostu bajka. Polecamy S&A :)


Opinie 1-10 z 31

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie