Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

ZAKOPANE WOLNE POKOJE GOŚCINNE ***ULEONA

Adres obiektu Krzeptówki-Boczne 15, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Dorota i Andrzej Nabyszyce
Dodano: 2015-09-06
Pobyt od: 2015-08-29 do 2015-09-06
 
 
    

Lokalizacja LEONÓWKI bardzo dobra.W pobliżu busy,sklepy,restauracje.Pokoje z łazienkami przytulne i czyściutkie.Pokoje z balkonami z widokiem na GIEWONT.Przy domu piękny ogródek pełen kwiatów i roślin ozdobnych,oraz plac zabaw dla dzieci.Gospodarze bardzo mili,przesympatyczni,zawsze służą dobrą radą. Polecamy wszystkim,którzy zawitają do ZAKOPANEGO.Dorota i Andrzej z Nabyszyc


 
 

małgorzata i krzysztof łach oraz zuzia
Dodano: 2014-09-25
Pobyt od: 2014-08-21 do 2014-08-24
 
 
   

szukałam klimatycznego spokojnego miejsca,dającego poczucie prywatności i miłą atmosferę,oraz dobrego standardu za rozsądną cenę i ogród przystosowany dla rodziny z dzieckiem wszystko to znalazłam ''u Leona'' przemili gospodarze,cudowny widok z okna i ta cisza przy której można cieszyć się rodzinnym wyjazdem.polecam z całego serca bo na pewno wrócimy do tak miłego miejsca


małgorzata i krzysztof łach oraz zuzia - opinia o obiekcie ZAKOPANE WOLNE POKOJE GOŚCINNE ***ULEONA małgorzata i krzysztof łach oraz zuzia - opinia o obiekcie ZAKOPANE WOLNE POKOJE GOŚCINNE ***ULEONA
 
 

Ewa i Piotr z Gorzowa Wlkp.
Dodano: 2013-10-01
Pobyt od: 2013-09-17 do 2013-09-26
 
 
   

Witam, w "Leonówce" jak zawsze super, miło, sympatycznie, można powiedzieć, że "domowo" dzięki wspaniałym Gospodarzom. Jesteśmy bardzo zadowoleni, polecamy wszystkim, na pewno podzielicie naszą opinię. Pozdrawiamy


 
 

Aleksander Somogi
Dodano: 2013-09-25
Pobyt od: 2013-08-10 do 2013-08-18
 
 
    

Bajkowe miejsce, wspaniali gospodarze. Jako bywalec i przyjaciel domu od 32 lat mogę zaręczyć, że jest to perła Zakopanego.


Aleksander Somogi - opinia o obiekcie ZAKOPANE WOLNE POKOJE GOŚCINNE ***ULEONA
 
 

S&A
Dodano: 2013-04-15
Pobyt od: 2012-03-28 do 2013-04-02
 
 
   

Witam,my u Państwa Bieńków jesteśmy stałymi bywalcami, Leonowke mogę polecić o każdej porze roku,a nowy wystrój to po prostu bajka. Polecamy S&A :)


 
 

Weronika
Dodano: 2013-01-11
Pobyt od: 2012-07-09 do 2012-07-16
 
 
    

Sielsko i anielsko ! Łono natury,piękne widoki,wielkie lenistwo i wycieczki w góry! Tego wszystkiego można doznać w willi " U Leona ". Śliczne podziękowania dla gospodarzy za mile spędzony czas!


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie